LitoVet ger en bättre och rörligare vardag för den lite äldre och slitna hästen.

Precis som vi människor, blir också äldre hästar lite slitna i kroppen alltefter som åren går. Särskilt om de varit aktiva och tävlat, men nu ska fungera som härliga ridhästar och läromästare. LitoVet 100% GOPO-nypon har en dokumenterad effekt att

• Minska de fria radikalerna, alltså reducera den oxidativa stressen

• Öka rörligheten, den s k "GOPO-effekten"

• Bistå med kollagenbildningen i lederna tack vare C-vitamininnehållet

Lisen Bratt Fredricson och Peter Fredricson: Fungerar på äldre hästar också

Veterinär Lotta Wallin: Från sliten till mjuk och smidig gentleman

Cavalier, 18 år, lite sliten och stel – men nu presterar han som en unghäst, frisk och mjuk i kroppen och levererar verkligen ridglädje ”på sin ålders höst”.

Cavalier är en 18-årig gentleman från Danmark som tävlat i danska ungdomslandslaget i många år. Vi köpte honom för att Lotta (som varit borta från tävlingsbanan p g a skada) skulle kunna tävla på en trygg och snäll häst och komma igång. Cavalier var stel och kantig när han kom och han fick direkt LitoVet GOPO-nypon i laddningsdos.

Över förväntan
Redan efter två veckor såg vi en smidigare häst och efter en månad var han åter som en unghäst och presterade fantastiska resultat med kvalklasser i medelsvår C med 2 vinster på 72 och 74%, 2 medelsvår B klasser på 67 och 73%, 2 Prix St George med placering på 65%, debut i intermediere 1 på 66% och i slutet av 2016 vann Linda sin första Prix St George på honom på 69%. Vi tror och hoppas  att LitoVet GOPO-nypon kan hjälpa honom att hålla sig frisk och mjuk i kroppen länge så vi får mycket glädje av denna fantastiska gentleman.

Mer fakta om LitoVet 100% GOPO-nyponpulver:

LitoVet 100% GOPO-nyponpulver Det är en enorm skillnad mellan vanliga nypon och LitoVet 100% GOPO-nyponpulver. Läs mer här!
Lisen och Peder Hör Lisen, Peder och Charlotte berätta om varför de använder LitoVet - och har gjort det i många år. Klicka här!
Leg vet och leg läk Lotta Wallin, Emmaro Hästklinik Är man både veterinär och läkare är man noggrann med vad man väljer för tillskott. Läs mer om LitoVet vid behandling av hästar här!
Professor Kaj Winther Kaj Winther, professor i klinisk näring och växtbaserad medicin vid institutionen för idrott och näringslära, Köpenhamns Universitet, har varit ledande forskare kring 100% GOPO-nyponpulver sedan 1997. Läs mer här!
Tillagd i varukorgen